jaminan kualitas - Cina Anrui nyekel Grup Co., Ltd

Pamastian kualitas

123123z

Urang ngadalikeun kualitas arah 'tina baja, suku cadang, perlakuan panas, grinding, assembly kana produk rengse dina proses pinuh. Di sagigireun éta kami nganggo designated bahan baku.

1: Sampling mariksa bahan baku;

2: prosés Full mariksa forging bagian. ;

3: pinuh mariksa raceway of ngarobah bagéan ;

4: pinuh mariksa dimension penampilan ngarobah bagéan ;

5: treatment Panas di-prosés pamariksaan ku angkatan ;

6: pinuh mariksa grinding dimension di-prosés; 

7: pinuh mariksa raceway super-rengse;

8: Sampling mariksa bal baja, cages, anjing laut, gajih ku angkatan ;

9: pinuh mariksa dimension saméméh assembly;

10: pinuh mariksa clearance, noise produk réngsé dina prosés;

11: Sampling mariksa produk rengse warehouse- kaluar ku angkatan .;

12: Kontinyu cooling grinding jeung beberesih ultrasonic on proses pinuh :( sampl ing inspeksi)

Urang masihan garansi kualitas 1 taun dina kaayaan gawé normal. Ngan lamun gagal disababkeun ku bearing Kualitas dina sataun, WWI hoyong ngaganti bearing gagal jeung bearing anyar hiji hiji.


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih House