profil parusahaan - Cina Anrui nyekel Grup Co., Ltd

Profil Perusahaan

Anrui nyekel Grup Co., Ltd., Diadegkeun taun 2008 téh parusahaan Grup aub dina arah urning, perlakuan panas, grinding na assembly hiji ogé arah grinding produksi mesin jeung merk urang sorangan WWI. Urang sagemblengna boga 6 pabrik, kaasup pabrik produksi 3 bearing sarta ngarobahna pabrik, pabrik Treatment panas, pabrik bearing produksi parabot factory.Our anu lokasina di Huangshan, Hangzhou, Hubei mungguh. Salaku produsén arah legok bola jero profésional, urang ngontrol kualitas urang tina bahan, prosés jeung produk tungtung. WWI arah nu loba dipaké pikeun motor, motor-wahana, sistem conveyor, lift na escalator, panerapan rumah tangga, motor nuklir jeung sajabana sangkan dunya muterkeun mulus tur reliably.