Sigurimi i cilësisë - China AnRui Holding Group Co., Ltd

Sigurimi i cilësisë

123123z

Ne kontrollin e kualitetit vinçave 'nga çeliku, pjesë këmbimi, trajtimit të ngrohjes, bluarje, kuvendit të produkteve të përfunduar në proces të plotë. Përveç që ne përdorim caktuar të lëndëve të para.

1: Marrja e mostrave të inspektuar lëndë të parë;

2: Procesi i plotë inspektuar pjesët e fallsifikimit. ;

3: plotësisht të inspektojë Raceway e kthyer pjesë ;

4: Plotësisht inspektojë pamjen dimensionin e kthyer pjesë ;

5: Përpunimi termik në procesin e inspektimit nga grumbull ;

6: plotësisht inspektojnë bluarje dimension in-proces; 

7: Plotësisht të inspektojë super-mbaruar Raceway;

8: Marrja e mostrave të inspektojë balls çeliku, kafaze, vula, yndyrat nga grumbull ;

9: Plotësisht inspektuar dimension para asamblesë;

10: Plotësisht inspektojë pastrimin, zhurma e produkteve të gatshme në proces;

11: Marrja e mostrave të inspektojë produktet e gatshme depo-nga grumbull .;

12: vazhdueshëm ftohje rëndë dhe pastrimi tejzanor në procesin e plotë :( sampl ing inspektimi)

Ne u japim të garantojë cilësinë e 1 viti nën kushte normale të punës. Vetëm në qoftë se ajo është e dështuar shkaktuar nga duke cilësisë në një vit, Luftës së Parë Botërore do të donte për të zëvendësuar influencë dështuar me influencë re një për një.