Përcjellë kushineta pajisje

përcjellë pajisje

kushineta Luftës së Parë Botërore fituar përvojë të pasur në furnizimin me kushineta për shiritat pjesa më e madhe, shiritat depo, shiritat njësi, llojet e shkallë dhe ashensorë, etj përcjellë pajisjeve. pajisje përcjellë nuk kanë kërkesë me shpejtësi të lartë, por me shpejtësi të ulët do të thotë kërkesë të lartë në elemente kodrina dhe Raceway. kushineta Luftës së Parë Botërore do të ju ofrojmë profesionale kushineta zgjidhje nëpërmjet përshtatur sonë standarde çeliku dhe trajtimit të ngrohjes teknologjisë.

shiritat


shiritat pjesa më e madhe janë përdorur gjerësisht në jashtë të cilat kërkojnë performancë më të mirë nënshkrimin për të parandaluar ndotjen pluhur. Përveç se duke duhet të jenë në gjendje të mbajnë ngarkesën dhe ngarkesën e ndikimit në jetën e super të gjatë të punës. kushineta Luftës së Parë Botërore të ju ofrojnë zgjidhjen më të mirë nga lëndë të parë, trajtimit të ngrohjes, nënshkrimin strukturën dhe yndyrat.

Shkallë dhe ashensorë


Shkallë dhe ashensorë kanë kërkesa më të larta për besueshmërinë, sigurinë dhe zhurma. kushineta Luftës së Parë Botërore do të jenë më të qëndrueshme dhe të besueshme kur të rrotullohen.

  pajisje 6319RZ1 Conveying

  pajisje 6319RZ1 Conveying

  6319 pajisje përcjellë

  6319 pajisje përcjellë

  6317 pajisje përcjellë

  6317 pajisje përcjellë

  6314 pajisje përcjellë

  6314 pajisje përcjellë

  pajisje 6313ZZ Conveying

  pajisje 6313ZZ Conveying

  6312 pajisje përcjellë

  6312 pajisje përcjellë

  6312 pajisje 6313ZZ Conveying

  6312 pajisje 6313ZZ Conveying

  6309-1 pajisjet përcjellë

  6309-1 pajisjet përcjellë

  pajisje 6224ZZ Conveying

  pajisje 6224ZZ Conveying

  6224ZZ-1 përcjellë pajisje

  6224ZZ-1 përcjellë pajisje

  6224 pajisje përcjellë

  6224 pajisje përcjellë

  6224-1 pajisjet përcjellë

  6224-1 pajisjet përcjellë

  pajisje 6213RZ Conveying

  pajisje 6213RZ Conveying

  6213black përcjellë pajisje

  6213black përcjellë pajisje

  pajisje 6212RZ Conveying

  pajisje 6212RZ Conveying

  6211 pajisje përcjellë

  6211 pajisje përcjellë

  6207 6311 6209 pajisje përcjellë

  6207 6311 6209 pajisje përcjellë

  pajisje 6206RZ1 Conveying

  pajisje 6206RZ1 Conveying