Ball kushineta, Motor kushineta, kushineta Prodhuesi, Good Quality kushineta - AnRui
  • one
  • twot
  • three

RRETH NESH

AnRui Holding Group Co, Ltd., Është një kompani grup i përfshirë në kushineta kthyer, trajtimit të ngrohjes, bluarje dhe kuvendi si dhe kushineta rëndë makine prodhimit me markë tona Luftës së Parë Botërore. Si një profesionist kushineta topin brazdë të thellë prodhues, ne kontrollin e kualitetit tonë nga materiali, proces për të produktit përfundimtar. kushineta Luftës së Parë Botërore janë përdorur gjerësisht për motor, motor-automjeteve, sistemi transportues, ashensor dhe shkallë lëvizëse, pajisje shtëpiake, motor bërthamor dhe etj për ta bërë botën të rrotullohen në mënyrë të besueshme.

LEXO MË SHUMË

Aplikacion

automobil

automobil

Pajisje shtëpiake

Pajisje shtëpiake

Motors

Motors

transportues

transportues

Produkte