обезбедување на квалитет - Кина Anrui холдинг груп копродукции, ООД

обезбедување на квалитет

123123z

Ние го контролираме квалитетот лежишта "од челик, резервни делови, термичка обработка, брусење, на собранието на готови производи на целиот процес. Покрај тоа ние ги користиме назначени суровина.

1: Земање примероци провери суровина;

2: целиот процес увид фалсификување делови. ;

3: Целосно увид водопроводен канал за претворање на делови ;

4: Целосно увид изглед димензија на претворајќи делови ;

5: топлина третман во процесот на проверка од страна на серија ;

6: Целосно провери мелење димензија во процес; 

7: Целосно увид супер-готови водопроводен канал;

8: за земање примероци провери челични топки, кафези, заптивки, маст од серијата ;

9: Целосно увид димензија пред Собранието;

10: Целосно увид дозвола, бучава на готови производи во процесот;

11: Земање примероци увид готови производи warehouse- надвор од серијата .;

12: континуирано ладење мелење и ултразвучно чистење на целиот процес :( sampl ната инспекција)

Ние им даде гаранција за квалитет на 1 година во нормални работни услови. Само ако тоа е не успеа предизвикани од носи квалитет во една година, Првата светска војна, би сакал да го замени неуспешниот лого со нови лежишта еден на еден.