Топчести лежишта, мотор лежишта, производител, со добар квалитет лежишта - Anrui
  • one
  • twot
  • three

ЗА НАС

Anrui холдинг груп копродукции, Ltd., Е група компанијата се вклучени во лежишта вртење, термичка обработка, брусење и Собранието, како и лежишта мелење машина за производство со нашиот сопствен бренд Првата светска војна. Како професионален радијални топчести лежишта производителот, ние го контролираме нашиот квалитет на материјали, процесот на крајниот производ. Првата светска војна лежишта се користат за мотор, моторните возила, подвижни систем, лифт и ескалатор, апарати за домаќинство, нуклеарната мотор и сл за да го направи светот ротира сигурно.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

апликација

автомобилски

автомобилски

Апарати за Домаќинство

Апарати за Домаќинство

мотори

мотори

Транспортни

Транспортни

производи