Quality Assurance - China Anrui Holding Group Co., Ltd

Quality assurance

123123z

We ngontrol kualitas arah 'saka baja, spare parts, perawatan panas, mecah, Déwan kanggo produk rampung ing proses lengkap. Kejabi kita nggunakake ditetepake materi mentahan.

1: Sampling mrekso mentahan materi;

2: proses Full mrekso forging bagean. ;

3: Kanthi mrekso Raceway ngowahi bagéan ;

4: Kanthi mrekso ukuran katon saka ngowahi bagéan ;

5: perawatan panas ing proses pengawasan dening kumpulan ;

6: Kanthi mrekso mecah ukuran ing proses; 

7: Kanthi mrekso Raceway super-rampung;

8: Sampling mrekso bal baja, kandang, asu laut, pelumas dening kumpulan ;

9: Kanthi mrekso ukuran sadurunge Déwan;

10: Kanthi mrekso reresik, gangguan saka produk ing proses;

11: Sampling mrekso rampung produk warehouse- metu dening kumpulan .;

12: dadi cooling mecah lan reresik ultrasonik ing proses lengkap :( sampl ing pengawasan)

We menehi garansi kualitas 1 taun ing kahanan apa normal. Mung yen gagal disebabake prewangan kualitas ing taun, Perang Donya I seneng ngganti prewangan gagal karo prewangan anyar siji kanggo siji.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Piala