profil Company - China Anrui Holding Group Co., Ltd

company profile

Anrui Holding Group Co., Ltd., Diadegaké ing taun 2008 perusahaan grup melu ing arah urning, perawatan panas, mecah lan Déwan uga minangka arah mecah produksi mesin karo kita dhewe account Perang Donya I. We babar blas duwe 6 pabrik, kalebu pabrik produksi 3 bearing lan ngowahi pabrik, pabrik Perawatan panas, pabrik prewangan produksi peralatan factory.Our dumunung ing Huangshan, Hangzhou, Hubei mungguh. Minangka Produsèn arah alur werni jero profesional, kita ngontrol kualitas saka materi, proses kanggo prodhuk mburi. Perang Donya I arah sing digunakake digunakake kanggo motor, motor-kendaraan, sistem conveyor, elevator lan eskalator, kluwarga Perkakas, motor nuklir lan sapiturute kanggo nggawe donya muter lancar lan andal.